SerbianEnglish

Kel ima pune ruke posla, Borusija se ozbiljno sprema za zimu

 Kel ima pune ruke posla, Borusija se ozbiljno sprema za zimu

FOTO: Borussia Dortmund

Na spisku želja trenutno figurira šest imena.

Osvežavanje i rekonstrukcija ekipe počeli su u Dortmundu prošlog leta, čelnici i sportski sektor Borusije odradili su izuzetno zanimljiv prelazni rok. Ekipa pod komandom Edina Terzića traga za kontinuitetom dobrih igara koji bi ostvarili klupske ambicije, za to vreme Sebastijan Kel traga za igračima koji bi dodatno podigli kvalitet tima, putem medija u etar je dospeo spisak jako zanimljivih imena.

Uvek dobro obavešteni Bild nas informiše da je Milionerima interesantan Jesper Lindstrem. 22-godišnji ofanzivni vezista je skrenuo pažnju na sebe partijama u dresu Ajntrahta, u tekućem delu sezone već je postigao sedam golova, to ga je pored Borusije dovelo i na radar Arsenalu.

Nije jedini igrač ovog profila na koga Kel motri pošto nas isti list obaveštava da je na spisku potencijalnih pojačanja i Mohamed Kudus. Ganjanin je letos bio u ozbiljnoj priči oko prelaska u Everton, na kraju je ostao u Ajaksu i to se pokazalo kao dobra odluka, odlične partije i već devet golova dovele su ga na radar Borusije, videćemo da li i još nekog kluba.

Najzvučnije ime na ovom spisku, opet prema informacijama Bilda, je Nabi Keita. Gvinejac nije zadovoljan svojim statusom u Liverpulu, u međuvremenu se i povredio, a dogovor o produžetku ugovora nije postigao. Zbog toga se sve više piše o odlasku sa Enfilda, videćemo da li će se ponovo obreti u Nemačkoj.

On nije jedini centralni vezni o kome se razmišlja. Doduše, ovu informaciju su plasirali italijanski mediji, tačnije Gazeta, koja izveštava o Mortenu Hjulmandu, prema njihovim rečima kapiten Lećea je ozbiljan kandidat za selidbu na Signal Iduna park.

Lokalni mediji izveštavaju o obnovljenom interesovanju za Ramija Bensebainija, levi bek Borusije iz Menhengladbaha je česta tema transfer spekulacija u najavi zimskog prelaznog roka. Uveliko gazi poslednju godinu ugovora i svoje dobre igre želi da naplati unosnim ugovorom, pre novih najava iz Dortmunda njegovo ime se dovodilo u kontekst potencijalnih prelazaka u Juventus ili Inter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet