SerbianEnglish

Čakar: Ne daj bože da na utakmicu odemo bez ambicija

 Čakar: Ne daj bože da na utakmicu odemo bez ambicija

FOTO: Printscreen

U okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige fudbalere Novog Pazara očekuje gostovanje Čukaričkom, izuzetno teško ali poručuju da predaje nema.

– Posle Partizana i Crvene zvezde, u našoj ligi pripadaju top grupi. Dobro su namešteni, tako i igraju. Isticanje bele zastave nije u mojoj krvi, ni u krvi ove ekipe i kluba. Ne daj bože da na utakmicu odemo bez ambicija. Idemo da odigramo muški, da se isprsimo. Videćemo za šta će to da bude dovoljno.

Još se sveži utisci od utakmice sa Voždovcem.

– Jako mi je žao što nismo osvojili tri boda. Krivo mi je zbog navijača. Imali su velika očekivanja, ali falio je gol. Posle utakmice sam rekao da smo bili bolji za gol, ali gledajući snimak uverio sam se da smo bili bolji i za više. Jednostavno, to je fudbal. Lopta te večeri nije htela u mrežu i to moramo da arhiviramo. Idemo dalje.

Razmišlja Čakar o promenama koje bi mogao da uvede.

– Razmišljam i o promeni formacije. Bilo je toga i pred Voždovac, ali izostanci su nam pravili problem, pa nisam smeo i želeo da nešto menjam. Videćemo da li ću to da uradim protiv Čukaričkog. Dosta pehova zadesilo nas je u kratkom periodu. Evo, već je 17. kolo i ekipa je ušla u crveno. Momci su umorni i isceđeni. Sve je to normalno u fudbalu. Moramo da računamo i na igrače koji do sad nisu igrali, a pokazali su da mogu. Mislim tu na Vahida Zimonjića, koji je odigrao odlično protiv Voždovca, kao i na Miljana Momčilovića. Svi su u igri. Svako mora da doprinese, kako bismo ovo izgurali do kraja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet