SerbianEnglish

Napoli teroriše redom, minimalac Juventusa (VIDEO)

 Napoli teroriše redom, minimalac Juventusa (VIDEO)

FOTO: SSC Napoli

Počelo je 12. kolo Serije A.

A u Napulju ništa novo, Spaletijeva ekipa melje redom, bez obzira na takmičenje, činjenicu da je domaćin ili gost, ime protivnika. Napolijevu snagu danas je osetio i Sasuolo u prvoj utakmici ovog kola. Da će i Neroverdi otići sa stadiona Dijego Maradona pognute glave nagovešteno je posle par uvodnih minuta, Di Lorenco je ubacio sa desne strane, Kvaratshelija je zakačio dovoljno da ona dođe do Osimena koji je uspeo da je primiri i ubaci u gol. Isti tandem asistenta i egzekutora bio je na delu i u 19. minutu, Kvaratshelija je oštro centrirao u peterac, Osimen samo postavio nogu i duplirao prednost.

Odličnu partiju Kvaratshelija je krunisao i golom u 36. minutu, Rui je prebacio odbranu i omogućio mu sigurnu egzekuciju. Veliku grešku u zadnjoj liniji Sasuola u 77. minutu iskoristio je Osimen da prebaci Konsiljija, kompletira het trik i postavi konačnih 4:0.

Uspeo je Juventus da veže tri pobede u Seriji A, čak i da pruži nešto bolju partiju na gostovanju Lećeu u odnosu na prethodna bledila. Sasvim korektno izdanje krunisao je Fađoli jako lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora, lopta se od stative odbila u gol. Ovoga puta Alegrijeva ekipa je imala i malo zaslužene sreće, domaćin je opasno zapretio tek u samom finišu, udarac Hjulmanda završio je na stativi – 0:1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet