SerbianEnglish

Inijesta: Mesi može da se vrati u Barsu, još postoji mogućnost za to

 Inijesta: Mesi može da se vrati u Barsu, još postoji mogućnost za to

FOTO: Getty Images

Andres Inijesta je Barselonu napustio 2018. godine kada je prešao u japanski Kobe, nekadašnji španski reprezentativac je u razgovoru za argentinsku televiziju TyC sports izjavio da Lionel Mesi još može da se vrati u katalonski klub.

“Nekadašnji Mesi i današnji Mesi drugačiji je od svih. On je broj jedan. Kroz karijeru je samo rastao, poboljšavao se i činio saigrače boljima. Ekipa sa Mesijem ima vrlo važan cilj – da ostvaruje pobede i osvaja titule. Nisam nikog video da radi stvari koje on radi. Povratak u Barselonu nikad nije lagan, ali Leo može da se vrati, još postoji mogućnost za to”

Inijesta je sa Španijom 2010. godine osvojio Mundijal, bio je jedini strelac u finalu protiv Holandije, a na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru vidi Argentince kao osvajače.

“Argentina je jedan od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Imaju sjajan tim, sa iskustvom, ali i mlade igrače. Trenutno su odlični. Ako je Mesi tu, naravno da je jedan od favorita. Ostali kandidati su Brazil, Španija i Francuska. Ako Mesi osvoji Svetsko prvenstvo, biću srećan kao njegov bivši saigrač”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet