SerbianEnglish

Jovanović: Konstantno imamo neku problematiku

 Jovanović: Konstantno imamo neku problematiku

FOTO: Budućnost VOLI/Filip Roganović

Onda kada se činilo da je Budućnost uhvatila dobar ritam naišao je poraz u Železniku u petom kolu AdmiralBet ABA lige, FMP je kaznio slabu igru u odbrani.

– Na samom početku smo bili jako dobri u napadu, ali nisam bio zadovoljan odbranom. Znao sam da će u jednom trenutku FMP da krene da igra agresivnije. Kada je rival podigao agresivnost preko granice faula, moj tim nije našao pravi odgovor. FMP je u drugoj četvrtini uspostavio nivo igre u odbrani i držao ga do kraja.

I ovaj meč su u najavi pratili kadrovski problemi.

– Nisam zadovoljan, pre svega pristupom svog tima. Konstantno imamo neku problematiku, čitali ste o tome na portalima i ne možemo da uspostavimo normalan trening, da budemo svi tu. To nikako ne opravdava pristup koji smo imali, bio je na nezadovoljavajućem nivou. FMP je odigrao ono što i prošle sezone, agresivno u odbrani i tu traži svoju igru, a mi smo mu to večeras dozvolili, čak i pomogli.

Sledi put u London.

– Zaslužena pobeda, želim FMP-u puno sreće u nastavku sezone. Mi sad moramo brzo da se prepakujemo, jer već za tri dana imamo utakmicu u Londonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet