SerbianEnglish

Obradović: Zadovoljstvo trenera je da može da raspodeli minute

 Obradović: Zadovoljstvo trenera je da može da raspodeli minute

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana spremaju se za novo gostovanje, u šestom kolu Evrolige idu na noge Panatinaikosu čiji ih nešto slabiji start ne zavarava.

Verovatno će igrati novi član koga su doveli, Dvejn Bejkon. Međutim to ne znači da se mi nismo spremali za ostale igrače. Njihov plasman na tabeli ne znači ništa. Sve utakmice su igrali u egalu. To je tim koji zaslužuje svako poštovanje. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu ako želimo da budemo na nivou prethodnih igara.

Trener crno-belih govorio je o statusu dvojice duže odsutnih igrača ali i na novi kadrovski problem.

Džejms Naneli nije trenirao, oseća se loše. Ne znam da li će putovati. Smailagić je dobro. Uskoro će početi da trenira, videćemo kada će početi da igra. Ne očekujem još dvadesetak dana. Što se Alekse tiče, koliko sam shvatio, moraće još tri nedelje da nosi gips.

Protiv Mege za vikend Obradović je imao priliku da rasporedi minutažu većini igrača.

Mi u sezoni moramo da odigramo 60 utakmica. Sada je pred nama tek deseta. Prilika će biti za sve. Zadovoljstvo trenera je da može da raspodeli minute. Uvek se trudim da vodim ekipu u njenom interesu. Kada god mogu dam priliku svima, to zavisi od njih, kako se ponašaju na terenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet