SerbianEnglish

Bild tvrdi: Boeli u poziciji da potuče konkurenciju!

 Bild tvrdi: Boeli u poziciji da potuče konkurenciju!

FOTO: Borussia Dortmund

Vesti koje su obradovale navijače Plavaca.

Često se ponavlja ali takve su najave – Čelsi će biti jedan od najjačih takmaca na fudbalskom tržištu u narednom periodu. Tod Boeli želi moćan sastav i spreman je da uloži sve svoje resurse u to. Posle letnjeg prelaznog roka u kome se mnogo potrošilo, sada se sa Grejemom Poterom spremaju naredna dva. Jedan ozbiljan potez je napravljen oko Kristofera Nkunkua, ukoliko se njegov transfer iz Lajpciga kompletira, a zna se da će Plavci ponovo pokušati da otvore pregovore oko Joška Gvardiola. Pominje se i da će meta biti Lorenco Pelegrini, te da će Roma biti na testu, sada ima novih vesti.

Verovatno najbitnija je ta da uglavnom pouzdani Bild tvrdi da je Čelsi sada u pol poziciji da dovede Džada Belingema. Trudi se Borusija da ga zadrži ali je teško odbiti sve nalete, pa iako su se Real Madrid i Mančester Siti navodili kao favoriti za ovaj transfer, ovaj nemački list tvrdi da su razgovori Boelija sa ocem i agentom supertalentovanog veziste njegov klub trenutno stavili ispred ostalih kandidata.

Uz to, Sajmon Filips, blizak dešavanjima na Stamford bridžu navodi da bi Plavci mogli da intenziviraju priču oko dolaska Leandra Trosarda koji je Poteru bio jedan od oslonaca u Brajtonu. I dalje je aktuelna priča oko Arsena Zakarijana koji je ponovio da će, kada bude napuštao moskovski Dinamo, preći isključivo u Čelsi, dok ih Ekrem Konur stavlja na listu klubova koji prate Džeremija Frimponga, izuzetno traženog desnog beka Bajera iz Leverkuzena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet