SerbianEnglish

Milojević: Ovo je verovatno naša najveća utakmica do sada, ili moja u trenerskoj karijeri

 Milojević: Ovo je verovatno naša najveća utakmica do sada, ili moja u trenerskoj karijeri

FOTO: FK Crvena zvezda

Dan velikog evropskog ispita sledi za Crvenu zvezdu, protivnik je za poštovanje, Monako kao domaćin ipak nije razloga da se umanji samopouzdanje u redovima srpskog šampiona.

Ovo je verovatno naša najveća utakmica do sada, ili moja u trenerskoj karijeri. Ali nadam se da neće biti poslednja. Ulog je kao uvek u Crvenoj zvezdi, samo pobeda. Želimo da kontrolišemo meč od početka do kraja. Ponekad to zavisi i od rivala. Moramo da budemo motivisani, spremni u fokusu. U prvoj utakmici smo bili dobri, koštao nas je mali trenutak nepažnje. Ali i pored toga ovo je finale za nas. I ja volim što je tako. Moramo za razliku od prvog meča da budemo za nijansu ofanzivniji i hrabriji. To smo se već dogovorili. Očekujem prepoznatljiv Monako, oni stalno igraju na isti način. Žele da napadaju dva međuprostora, moraćemo da im zatvorimo sredinu. Očekujem mnogo kvaliteta kada je u pitanju naš rival… Ali…

Pokušava Milojević da svoje uverenje prenese i na igrače.

Naš kvalitet je da igramo kao kolektiv. Tada mogu da iskoče Mitrović, Bukari, Katai, Pešić, posebno Ivanić. Verujem da će on pokazati da je jedan od naših najboljih igrača. Sada da ne ulazimo u sitnice. Ne želimo da pretimo. Monako uvek igra na isti način, ali smo primetili i neke mane. Četvorica njihovih ofanzivnih igrača nisu baš zainteresovana da igraju odbranu. Oni se ne adaptiraju na rivale, uvek igraju isto. Ne smemo da izađemo na teren sa mišlju da smo podređeni. Ako se mi namestimo i igramo organizovano biće im jako teško da nas savladaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet