SerbianEnglish

Milojević: Suviše je to grešaka protiv ovako dobre ekipe

 Milojević: Suviše je to grešaka protiv ovako dobre ekipe

FOTO: FK Crvena zvezda

Ubedljiv poraz na kraju ovosezonskog evropskog putešestvija, Monako je sasekao san fudbalera Crvene zvezde da mogu još j.ednom da prezime u Evropi.

Gledali ste utakmicu, imali smo mnogo problema po bokovima, nismo kontrolisali igru dva na dva. Jesu moćniji i snažniji, ali smo na tim delovima imali Bukarija i Mitrovića. Meč smo otvorili kako smo hteli, tačno smo znali gde smemo, a gde ne smemo da gubimo loptu. Posle prvog gola ušli smo u kontraritam, mogli su da nas kazne još neki put. Kada smo mogli da ih ugrozimo bili smo neaktivni, iako smo imali prostora da ih napadnemo. Suviše je to grešaka protiv ovako dobre ekipe. Dobro je što u drugom poluvremenu nismo odustajali, jurili smo rezultat. Da nije bio ofsajd Pešića imali bismo otvorenu utakmicu do kraja. Ovako su nas zakucali u trenucima kada nismo bili kompkatni, kada smo bili podeljeni u dve zone.

Ispadanju Milojević prilazi na konstruktivan način, realno sagledavajući stvari.

Bilo je krajnje hrabro da tražimo ovde prolaz. Realno je da smo ispustili dve brejk lopte. Protiv Monaka u prvom kolu i u Budimpešti gde smo bili bolji rival. Na tri gostovanja gradacijski najgori osećaj sam imao posle Trabzona. Ponavljam da smo u Budimpešti bili bolji tim. Međutim, na tim mečevima smo bolovali od sindroma krupnih grešaka, posebno kada je reč o našim najiskusnijim igračima. Na tome moramo da radimo. Ja i dalje verujem u njih, ali moramo da budemo realniji u nekim procenama. Ispadanje svakako nije dobro za Zvezdu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet