SerbianEnglish

Đorđević: Očekujem od svoje ekipe prava izdanja tek u drugom delu sezone

 Đorđević: Očekujem od svoje ekipe prava izdanja tek u drugom delu sezone

FOTO: Napredak

Napredak se večeras od 20 časova oprašta od svojih navijača za ovu polusezonu, domaćoj ekipi to predstavlja dodatan motiv da protiv Čukaričkog proba da prekine post od tri kola bez pobede.

– Čeka nas vrlo zahtevna utakmica, ali nama su takve sve od starta, jer potrajalo je formiranje tima, pa smo ušli u bodovni zaostatak. I na svakoj je bio izražen naboj rezultata, a tako će biti i sada. O Čukaričkom, koji raspolaže sa velikim brojem kvalitetnih igrača ne treba trošiti reči. Sa druge strane, siguran sam da mi nismo dostigli limit, da rastemo iz nedelje u nedelju i da se ne ponavljam, jer već sam rekao da očekujem od svoje ekipe prava izdanja tek u drugom delu sezone, posle zimskih priprema. Moramo i sada da pružimo maksimum, opraštamo se od naših navijača. Probaćemo da učinimo sve da taj oproštaj bude dostojan Napretka i da naša igra bude bolja nego u prehodnim utakmicama i tako najavimo uspešnije proleće. Neće, naravno, biti lako, jer dobro znamo ko nam je rival.

Kratak je bio Marko Šarić u najavi duela sa svojim bivšim klubom.

– Predstoji nam teška i zahtevna utakmica protiv odličnog Čukaričkog, koji u svojim redovima ima mnogo odličnih pojedinaca, ali nismo ni mi bez aduta. Očekujem dobru utakmicu i nadam se da ćemo osvojiti tri boda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet