SerbianEnglish

Konte traži još pojačanja, kud on okom, tu Paratići skokom

 Konte traži još pojačanja, kud on okom, tu Paratići skokom

FOTO: Printscreen

Prave se planovi za zimsku pijacu.

Ne ide baš kao po loju Totenhemu ove sezone, iako je u Ligi šampiona osvojeno prvo mesto u grupi a u Premijer ligi je tim uprkos krizama i dalje u borbi za vrh. Antonio Konte je svakako u više navrata isticao da će ekipa morati da se pojača u narednim prelaznim rokovima kako bi konkurisala za najveće domete a to su dodatno na dnevni red stavile mnogobrojne povrede u ranoj fazi sezone. Uprava i Fabio Paratići imaju zadatak da tokom zime već treneru omoguće širi igrački kadar.

Na ruku im ide želja madridskog Atletika da već u januaru skreše rashode pa je na listu za prodaju stavljen i njihov tragičar ispadanja iz Lige šampiona, Janik Karasko, piše As. Belgijanac bi na leto ušao u poslednju godinu ugovora te je rezon na Vanda Metropolitanu da se već u zimskom prelaznom roku izvuče što je više moguće a šuška se već neko vreme da ga Konte izuzetno ceni i da bi ga rado video u svom timu.

Navodno, privatno je i Džejms Medison izrazio želju da se preseli među Pevce. Lester mu nudi pojačani ugovor, Njukasl ga ponovo zove ali on ima želju da igra Ligu šampiona te se navodno poverio da vidi Totenhem kao klub u eliti i dogodine, te sebe kao njihovog člana.

Poznato je da je Totenhem među onima koji prate Davidea Fratezija. Vezista Sasuola privukao je pažnju velikom broju klubova, Pevci su upravo među onima koji se najčešće dovode u vezu sa potencijalnom kupovinom 23-godišnjeg Italijana.

Ipak, igrač koji je navodno primarna meta je Alesandro Bastoni. Pomama vlada za Interovim defanzivcima, ne zna se koga prvog da odbrane ponudama za produžetak saradnje, što se tiče 23-godišnjeg štopera njemu aktuelni ističe na leto 2024. i tu Totenhem vidi šansu da ga ponovo poveže sa bivšim trenerom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet