SerbianEnglish

Borjan: U odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe

 Borjan: U odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe

FOTO: FK Crvena zvezda

Samokritičan je kapiten Crvene zvezde posle poraza od Monaku koji je označio kraj evropskih nadanja, ovoga puta proleće je izostalo.

– Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila danas, kao i da povežemo par pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu.

Komentarisao je Borjan i poništeni gol Pešiću.

– VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje…

Najviše mu je žao navijača koji su doputovali u Kneževinu.

– Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su večeras prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze, i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet