SerbianEnglish

Joksimović: Verujem da će moji igrači maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i da neće sebi dopustiti bilo kakav vid opuštanja

 Joksimović: Verujem da će moji igrači maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i da neće sebi dopustiti bilo kakav vid opuštanja

FOTO: Printscreen

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog danas se od 13 časova opraštaju od svoje publike za ovu polusezonu, u goste im dolazi surdulički Radnik.

– Radnik je ekipa koja definitivno ima kvalitet za ovaj rang takmičenja, ali je spletom nekih nesrećnih okolnosti dospela na začelje prvenstvene tabele. Sigurno da im je ta pobeda protiv Spartaka prošlog vikenda podigla moral pred utakmicu sa nama. Oni bi eventualnom pobedom uhvatili priključak sa ekipama koje se nalaze izvan opasne zone, što će im sigurno biti dodatni motiv u predstojećoj utakmici.

Ne beži Joksimović od uloge favorita.

– Ja verujem da će moji igrači maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i da neće sebi dopustiti bilo kakav vid opuštanja, koji bi mogao da nas uvede u problem. Sigurno da nije nimalo lako igrati pod imperativom pobede, ali smo mi u nekom prethodnom periodu pokazali da smo ekipa sa karakterom, koja zna da bude najbolja onda kada je to najpotrebnije. Sama činjenica da nam je ovo poslednja utakmica pred domaćom publikom u ovoj godini predstavlja svakako dodatni podsticaj u pohodu na nova tri boda, koji bi nam omogućili da se učvrstimo na osmom mestu prvenstvene tabele i da mirno dočekamo odlazak na zimsku pauzu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet