SerbianEnglish

Bajić: Klub nije u mogućnosti da dovodi igrače i ja kao trener jednostavno moram izvući iz ovih momaka maksimum

Košarkaši Igokee idu na pauzu u nešto boljem raspoloženju s obzirom na to da su posle dva poraza u svojoj hali uspeli da savladaju Budućnost u jednom meču sa neobično velikim brojem poena za uslove AdmiralBet ABA lige.

– Jako bitna pobeda za nas. Čestitam mojim momcima, stvarno je bilo teško i naporno znajući da smo imali šest dana, da nam je ovo treća utakmica odnosno mi smo sve tri utakmice imali jako teške protivnike što iziskuje veliku potrošnju na mečevima. Što se tiče Budućnosti i u najavi sam rekao da su dosta kvalitetan tim i dobro pokriveni sa sigurno po dva igrača na svakoj poziciji. Možemo reći da defanzivno primili smo preko sto poena, sigurno ne mogu biti zadovoljan, međutim utakmica se tako otvorila. Utakmica je bila veoma lepa za publiku, sigurno su uživali pored malih ekrana. Za nas trenere je sigurno infarktna za sve što se dešavalo tokom meča. Ne bih to previše analizirao, ovo je veoma velika pobeda za nas protiv velikog protivnika i dobro nam dolazi ovaj odmor, ta pauza reprezentativna.

Pauza dolazi u pravi čas da se odmori ekipa koju muče i određeni kadrovski problemi.

– Mi ćemo se dobro odmoriti i naravno što bolje spremiti za nastavak takmičenja. U ovu utakmicu smo ušli sa problemima, Đorđević za iznenađenje je dobro odigrao jer ni jedan trening nije posle Zvezde odradio, problemi sa kolenom, Tanasković je imao probleme sa rukom, međutim ti momci su skupili snage i pomogli nam da pobedimo. Znamo da smo bez Talića, bez Nakića što je veliki hendikep za nas međutim, šta je tu je. Kad podvučemo, sigurno trebamo i analizirati ovaj prvi deo koji smo odigrali u Ligi šampiona i AdmiralBet ABA ligi i vidimo gde smo i šta smo. Ono što je sigurno je da klub nije u mogućnosti da dovodi igrače i da ja kao trener jednostavno moram izvući iz ovih momaka maksimum da bi imali što bolje rezultate i ove sezone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet