SerbianEnglish

Đoković: Nivo tenisa na kojem igram je visok i sviđaju mi se moje šanse pred Torino

 Đoković: Nivo tenisa na kojem igram je visok i sviđaju mi se moje šanse pred Torino

FOTO: Printscreen

Nikad nije zadovoljan srpski teniser kada izgubi ali kad se sve uzme u obzir zadovoljan je nivoom igre koju je prikazao na mastersu u Parizu.

Naravno da sam razočaran zbog poraza, ali bio sam jako blizu. Nekoliko poena je odlučilo pobednika. Ipak, nivo tenisa na kojem igram je visok i sviđaju mi se moje šanse pred Torino. Naravno, tamo nema lakih mečeva, svaki je kao finale.

Pohvalio je za celokupno izdanje Holgera Runea.

Ostao je sabran, psihološki jak sve do poslednjeg poena. Za nekog ko je tako mlad, veoma je impresivno da pokaže takvu stabilnost, zrelost u velikim mečevima. Imao je najbolju nedelju u karijeri, zaista je izvanredna stvar pobediti petoricu igrača iz Top 10.

Ponovio je Đoković još jednom da je ovaj turnir bio izuzetno bitan pred završni masters sezone.

Svaki turnir je bitan u ovoj fazi moje karijere. Gde god da odem, pokušavam da osvojim trofej, to i nije neka tajna. Sa takvim načinom razmišljanja i pristupom idem u Torino. Osećam se jako dobro na terenu, mislim da igram veoma, veoma dobar tenis.

Zna srpski as šta ga čeka na severozapadu Italije.

Morate da bude spremni, sveži. Dobra stvar je što imamo slobodan dan nakon svakog meča u grupnoj fazi, tako da ima vremena za oporavak. Videćemo šta će biti. Igrao sam tamo prošle godine jako dobar tenis. Došao sam do polufinala, izgubio tesan meč od Zvereva, koji je kasnije osvojio trofej. Tako da znam da su uslovi u Torinu drugačiji. Loptice lete više i veoma su brze. Morate dobro da servirate. Biću tamo nekoliko dana ranije da treniram i nadam se da ću igrati najbolje što umem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet