SerbianEnglish

Marinović: Nije morala da bude ovolika razlika

 Marinović: Nije morala da bude ovolika razlika

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Nije realno bilo da Borac traži prvi trijumf u AdmiralBet ABA ligi protiv Partizana ali na momente je pokazao elemente u igri na osnovu kojih može da gradi optimizam za dalje.

– Imali smo pojedine momente kada smo pokazivali želju, nismo se predavali, pokazali smo karakter. Kvalitet je došao do izražaja na kraju. Pred kraj treće četvrtine smo imali šansu da dođemo na jedan ili dva poseda, ali nisu izdržali u odbrani, primili smo neke trojke, nismo pravili faulove. Na kraju zaslužena pobeda Partizana. Nije morala da bude ovolika razlika. Pohvalio bih momke jer su pokazali zavidnu borbenost u pojedinim momentima, ali da bi ispunili naše ciljeve, moramo duže u kontinutetu da budemo bolji.

Nada se Marinović da će njegova ekipa imati vetar u leđa posle pauze u borbi za opstanak.

Iza nas je težak period, tri izgubljene utakmice u poslednjim sekundama. Sledi pauza i to ćemo iskoristiti da dobro treniramo i pripremimo se za nastavak sezone. Zahvalio bih se publici što nas je bodrila i došla u velikom broju. Nadam se da će prepoznati da je za nas svaka utakmica kao finale, ako želimo i sledeće godine da igramo ABA ligu. Bolja pozivinica ne postoji da nas podrže da to i ostvarimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet