SerbianEnglish

Konte: Dovoljno sam iskusan da kažem da smo daleko od timova koji su navikli na pobede

 Konte: Dovoljno sam iskusan da kažem da smo daleko od timova koji su navikli na pobede

FOTO: Printscreen

Poraz od Liverpula na domaćem terenu dodatno je pokvario atmosferu među navijačima Totenhema a trener ponovo poziva na strpljenje.

– U svakom trenutku dužni smo da pokazujemo poštovanje prema našim navijačima. Oni nam daju podršku i plaćaju ulaznice. Istovremeno, pitate li me jesam li razočaran? Jesam. Važno je u svakom trenutku biti iskren. Stalno ponavljam jedno te isto. Tek smo započeli proces. Nakon jedne godine napravili smo puno pomaka unapred, a ako neko misli da smo spremni za titule, moram biti iskren i reći da je to jako, jako teško. Ne mogu ih obećam u ovom trenutku, zasad smo daleko od njih. Tražim da mi se da vremena i da svi budu strpljivi.

Uveren je Konte da će proces na kraju doneti plodove.

– Dovoljno sam iskusan da kažem da smo daleko od timova koji su navikli na pobede i imaju jake timove. Biće dobro ako to shvatimo. Svi žele da pobeđuju, ja prvi. Budemo li svi imali strpljenja, biće u redu, u protivnom nastavljamo i videćemo šao će biti na kraju sezone. Za mene su strast i entuzijazam gorivo. To moram imati, to mi je jako, jako važno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet