SerbianEnglish

Milojević pred Čukarički: Neću o suđenju, jer na to ne mogu da utičem!

 Milojević pred Čukarički: Neću o suđenju, jer na to ne mogu da utičem!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak gostuju Čukaričkom u zaostaloj utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

– Čukaricki je u malom padu rezultata, ali ima dobar trend igre, kvalitetna su ekipa sa sjajnim igračkim kadrom i posebnim talentom u ofanzivi – izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

Utakmica na Banovom brdu igra se od 18.45.

– Imali su nesreću da ne ostvare povoljan rezultat na nekoliko utakmica, ali u pripremi meča im ukazujemo maksimalno poštovanje i spremamo se za susret, ne gledajući njihovu trenutnu formu – rekao je Milojević za klupski sajt.

On je dodao da je fokusiran isključivo na igru svoje ekipe.

– Ne komentarišem suđenje, jer se ne bavim faktorima na koje ne mogu da utičem. Ne želim tome da posvećujem pažnju. Usmeren sam na nas, da odigramo maksimalno ozbiljnu utakmicu i da angažovano odradimo sve zahteve i pristupimo meču kao da je prvi, a ne pretposlednji u ovom delu sezone. Moramo da zaboravimo psihološki umor i da damo sve od sebe da pobedimo utakmicu.

Milojević je naglasio da je zadovoljan bodovnim saldom, pogotovo ako se uzme u obzir da je ekipa od 11 utakmica, svega tri odigrala kod kuće.

– Mislim da smo u mnogim utakmicama mogli da pružimo bolju igru, ali bilo je mečeva gde smo bili veoma dobri. Svesni smo toga, ali uvek sebi postavljamo najviše ciljeve, tako da, želimo da unapredujemo i rezultat i igru i igrače. Znamo gde smo i šta smo i dobro je što imamo trend rezultata, koji ćemo, nadam se, nastaviti protiv Čukaričkog – poručio je Milojević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet