SerbianEnglish

Napadač i vezista Piolijevi prioriteti za zimu?

 Napadač i vezista Piolijevi prioriteti za zimu?

FOTO: AC Milan

Uz ostanak glavnog igrača.

Plasman u osminu finala Lige šampiona raduje sve na San Siru ali u šampionskoj trci već zaostaju, iako su drugi. Pokazalo se da Milan ima problema sa igrom na dva fronta, nema Stefano Pioli dovoljno igrača u rotaciji da se sve iznese kako treba. I dok je prioritet u klubu da se potpiše novi ugovor sa Rafaelom Leaom, mora da se misli i na neke dolaske, pa se u medijima najčešće šuška o dve pozicije.

Jedna od njih je napadač, Zlatan Ibrahimović i Divok Origi su bili van stroja, Šveđanin je i dalje, Olivije Žiru igra sjajno ali to nije dovoljno. Zbog toga se razmatra dolazak još jednog ofanzivca, pa Ekrem Konur navodi da je Milan među tri kluba koja prate Mehdija Taremija. Iranac se istakao partijama u dresu Porta ove sezone, to bi moglo da mu donese ugovor karijere.

I dalje se traga za još jednim pravim pojačanjem na sredini terena. Madridski Atletiko će pokušati tokom zime da reže troškove i jedan od fudbalera koji bi mogli da popune kasu je Rodrigo De Pol. Već smo pominjali da je Marka kao kandidate za ovaj transfer navela Milan, ali i Juventus. Novost je da Kalčomerkato javlja o interesovanju za Rubena Loftusa-Čika koji ove sezone ima dobru minutažu u Čelsiju, međutim, najavljuju se dolasci novih veznjaka, time bi se kadrovski problemi rešili i pitanje je da li će imati takvu ulogu, a u januari će biti na godinu i po do isteka ugovora. Uz to, Rosoneri prate i dosta mladih igrača koji bi mogli da budu zalog za budućnost, o čemu smo već izveštavali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet