SerbianEnglish

Problem pred Fenerbahče: Zbog stomačnog virusa još trojica propuštaju meč?

 Problem pred Fenerbahče: Zbog stomačnog virusa još trojica propuštaju meč?

FOTO: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Košarkašima Crvene zvezde predstoji jako teško gostovanje ekipi Fenerbahčea u okviru sedmog kola Evrolige.

Crveno-beli će na ovom meču biti znatno oslabljeni. U sastavu neće biti reprezentativaca Ognjena Dobrića i Luke Mitrovića, a pod velikim znakom pitanja su i nastupi Stefana Markovića, Branka Lazića i Miroslava Raduljice, koji su prethodnih dana imali problema sa virusom.

Imamo 10 igrača, muči nas i stomačni virus, nemamo i neke igrače koji su sa reprezentacijom, i sada od te priče da nas ima 16-17 ostali smo na 10 igrača. Videćemo u kakvom sastavu ćemo biti u Istanbulu, Stefan Marković je neizvestan da li će uopšte putovati sa ekipom. Ostali, još nekoliko njih su takođe imali simptome stomačnog virusa pre i tokom utakmice sa Zadrom” – kazao je trener crveno-belih, Vladimir Jovanović, pa dodao:

“Ono što moramo da uradimo protiv Fenerbahčea, je energetski maksimum, da donosimo pametnija rešenja. Igraju atipično sa dve velike petice, dosta preuzimaju, teraju vas na ekstra pas…sve to znamo, pripremali smo, ali sve to treba da sprovedemo i u delo. Raspored nije lak, ali sve smo to znali, nadali smo da ćemo možda dobiti neku od tih utakmica, iako ni u jednoj nismo bili favoriti. To nije problem, problemi su druge prirode, nismo imali Nedovića, Vildoza je došao kasnije, mučile su nas povrede, igrali smo bez cele spoljne linije protiv Panatinaikosa…Mnogo toga što nas je sprečavalo da napredujemo. Mi smo praktično krenuli sa pripremama ponovo pre 7 dana”. – poručio je Jovanović.

Ovaj duel je na programu u četvrtak od 18 časova.

1 Comments

  • Što se trener ne pro..a bolje bi igrali i pobedili bi sigurno….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet