SerbianEnglish

Rastavac: Mislim da je svima jasno da su naše ambicije u ovom takmičenju najviše moguće

 Rastavac: Mislim da je svima jasno da su naše ambicije u ovom takmičenju najviše moguće

FOTO: FK Vojvodina

U novi gradski duel protiv ekipe Mladost GAT, sada u okviru osmine finala Kupa, Vojvodina ulazi kao favorit, ambicije su jasne i to je šef struke ponovio.

– Mislim da je svima jasno da su naše ambicije u ovom takmičenju najviše moguće. Ne razmišljamo mnogo o tome kojeg protivnika imamo ispred sebe, jer s kime god da igramo, u kojoj god fazi takmičenja, cilj će nam biti isti. Težina utakmice je u tome što ćemo po treći put morati da pobedimo istog protivnika u ovoj sezoni, ali s druge strane to je jedna stepenica koju želimo i moramo da prebrodimo. S obzirom na to da sledeću utakmicu imamo posle dva dana, biće određenih promena, da možemo da odgovorimo na zahteve protiv oba rivala. Verujem da smo se spremali dovoljno, da imamo dovoljan fond igrača da budemo angažovani da ostvarimo svoje ciljeve.

Rastavac će pred utakmicu odlučiti o konačnom sastavu.

– Ne možemo da kažemo da imamo povređenih igrača. Imamo pojedince sa sitnim problemima, što zbog prehlada ili sitnh povreda, tako da ćemo tek odlučiti u kom sastavu ćemo početi meč. Ekipu ćemo sastaviti od onih koji su igrali nešto više i onih koji su igrali bolje u poslednjem periodu, a biće i nekih koji će dobiti šansu da se pokažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet