SerbianEnglish

Barcokas: Ni na koji način naša misija neće biti lakša zbog Partizanovih izostanaka

 Barcokas: Ni na koji način naša misija neće biti lakša zbog Partizanovih izostanaka

FOTO: Printscreen

Olimpijakos je doživeo dva vezana poraza u svojoj hali a sada mu u goste dolazi problemima masakrirani Partizan što domaćina ne opušta.

Partizan je u zadnjih pet mečeva ostvario tri pobede i dva poraza u utakmicama gde je vodio 39 minuta. Očito je da su pronašli način kako da iskontrolišu susret do kraja. Prošle sedmice su pobedili Panathinaikos u gostima, dok smo mi izgubili kući od Valensije. Moramo odreagovati i oporaviti se pobedom! Ni na koji način naša misija neće biti lakša zbog Partizanovih izostanaka. Nismo naivni da verujemo u tu stvar. Na ovom nivou izostanak jednog ili dva igrača se ne reflektuje na tim. Ovaj meč će biti zahtevan i težak. Partizan igra sa velikim intenzitetom u odbrani. Dosta preuzimaju, a Matijas Lesor je veoma efektivan u branjenju perimetra.

Zna Barcokas na koga posebno obratiti pažnju.

– Panter i Ledej su igrači koji postižu najviše poena i provode dosta vremena na parketu. Panter je ubacio skoro 30 poena Panatinaikosu uglavnom iz izolacija, ali bilo je tu off-ball situacija. Obojica su učinkoviti strelci i morate biti fokusirani svih 40 minuta defanzivno kako oni ne bi pronašli pravi ritam. Ledej takođe šutira oko 50% za tri poena ove sezone. Pokazali smo našim igračima kako da igraju i kako će Partizan koristiti svoje najbolje igrače. Dobra odbrana tokom svih 40 minuta će biti ključ za ostvariti pobedu u ovom duelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet