SerbianEnglish

Kerkez: Igranje protiv večitih rivala uvek je poseban događaj

 Kerkez: Igranje protiv večitih rivala uvek je poseban događaj

FOTO: Čukarički

Pretposlednja utakmica za Čukarički i Crvenu zvezdu ove sezone je direktni duel ranije odložene utakmice koji je na programu danas od 18.45.

Čestitam Crvenoj zvezdi na jesenjoj tituli, ali i na svemu pokazanom u Evropi, bez obzira što nisu prošli dalje. Pred nama je zahtevna utakmica, igranje protiv večitih rivala uvek je poseban događaj. Spremamo se, opet kao i za svaku drugu, motivacija neće izostati, želimo da odigramo na visokom nivou. Uostalom, ako se nadamo pozitivnom rezultatu, to tako i mora da bude!

Brđani su u ovom trenutku u nizu od četiri kola bez trijumfa.

Verujem da možemo da presečemo taj negativni niz. Tradicija je tu da se ruši. Crvena zvezda ima odličnu ekipu sa još boljim pojedincima, sa druge strane smatram da i mi imamo kvalitet da odigramo dobru utakmicu. Jedan od igrača koji bi možda i najviše problema mogao da napravi Čukaričkom je Srđan Mijailović. Mijailovića dobro poznajem. Za njega imam samo reči hvale, ne samo kao igrača, već i kao čoveka. Kada je odlazio poželeo sam mu sreću, jer je otišao u klub za koji navija od detinjstva, to je život. Nemam problem sa tim, nadam se, ipak da neće odigrati dobru utakmicu protiv nas. Ovako, u svakoj narednoj mu želim sreću.

Pitanje je da li će domaćin moći da u ovom meču forsira svoj stil igre.

Uvek volim da pokušamo da nametnemo neki naš plan, ali ne zavisi ni uvek od Čukaričkog. Moramo nekada i zatvoreno da igramo. U svakom slučaju nadam se dobrom fudbalu. Trudićemo se da neutrališemo individualni kvalitet Zvezde. Po meni moderan fudbal ne može uvek isto da se igra, samo visoki presing, otvoreno, mora nekada da se stane na loptu, da se ekipa odmori. Odigraćemo nešto što pokušavamo cele ove sezone. Videćemo da li će to biti dobro. Uvek su ambicije da se pobeđuje, svakog vikenda. Zaređali smo na nerešenim rezultatima, a mogli smo da imamo dve do tri pobede. Ipak, iz svakog remija, svakog meča trudimo se da izvučemo pouke. Znam da će nam se to jednom vratiti. Mora da se okrene, da li danas ili u nedelju, videćemo. Ono što je bitno tenzije nema, iako je Čukarički klub, koji zahteva uvek pobede, dobre rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet