SerbianEnglish

Nevil: Mančester Siti će ove sezone osvojiti Premijer ligu sa 10-15 bodova razlike

 Nevil: Mančester Siti će ove sezone osvojiti Premijer ligu sa 10-15 bodova razlike

FOTO: Printscreen

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda i jedan od najčešćih gostiju raznih podkasta o Premijer ligi izneo je mišljenje da Arsenal ne može da izdrži šampionsku trku.

Jedina stvar koju je Arsenal dokazao u poslednjih nekoliko godina je da se raspadne na kraju sezone, i dok jednom ne vidim suprotno, imaću sumnje. Zašto ne bih? Ako Arsenal uspe u tome biće neverovatno, i voleo bih da neko pritisne Siti, ali to se neće desiti. Prošle sezone smo bili rezervisani prema Arteti, ali smo želeli da nam dokaže da nismo u pravu, jer mi se sviđa kao trener i njegov stil fudbala.

Veruje Nevil da će Tobdžije uspeti da se vrate u Ligu šampiona.

Ostalo je još 25 mečeva u sezoni, sa ogromnom pauzom tokom Svetskog prvenstva, ali verujem da će Arsenal završiti među prva četiri. Ako izgubi nekoliko utakmica i timovi ispod te utakmice dobiju, pritisak će biti sve veći i tada ćemo znati da li Arsenal može da izdrži pritisak. Veliki ispit će doći u februaru i martu kada ćemo videti od čega je ovaj Arsenal napravljen.

Kao glavnog kandidata za titulu vidi aktuelnog šampiona.

Mančester Siti će ove sezone osvojiti Premijer ligu sa 10-15 bodova razlike. Mogli smo to da vidimo i ranije, kada je jedan tim toliko izuzetan, a imali smo priliku da vidimo isto i u Mančester Junajtedu dok sam ja igrao, gde jednostavno znate da drugi timovi nemaju dovoljno snage da se do kraja takmiče sa vrhunskim timom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet