SerbianEnglish

Spartak ogolio nedostatak svežine crno-belih i odneo bodove iz Humske!

 Spartak ogolio nedostatak svežine crno-belih i odneo bodove iz Humske!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Očito je koliko je Partizanu potrebna pauza – 0:1 (0:0).

Malo toga smo videli u prvih pola sata, jako teško je izdvojiti uopšte nešto vredno pomena. Tu i tamo nagoveštaj pritiska ili opasnosti na jednoj ili drugoj strani, dobra početna energija Spartaka, jalova inicijativa Partizana u nastavku. 38 minuta smo čekali na pravo uzbuđenje, tada je posle jednog kornera, odbitka, kasnije lopta pala na volej Lutovcu, sa ivice kaznenog prostora pogodio je stativu. Nisu se crno-beli baš lepo predstavili u prvih 45 minuta, gosti su zadovoljni i bodom.

Mnogo sreće imao je Partizan na početku nastavka, Hrstić je imao stopostotnu šansu, prečka je spasila Popovića, potom je napadač Spartaka odbitak poslao preko gola. Crno-beli malo jače pritiskaju, dva puta je Marković bio u dobroj poziciji posle prekida, rezultat se nije menjao. Nije bila ni treće sreća za mladog defanzivca, ponovo je Natho izveo korner, Marković je iz neposredne blizine gađao preko gola.

Četiri minuta pre kraja regularnog dela igre hladan tuš u Humskoj. Stanić je bio agilniji i spretniji od Traorea, doturio je loptu Bijeloviću, on je sa nekih 17 metara pogodio donji levi ugao. Krenuo je Partizan u napad, izborio se za dve opasne situacije ali ne i za gol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet