SerbianEnglish

Klop: Mislim da je Geret srećan što je mogao da računa na Trenta

 Klop: Mislim da je Geret srećan što je mogao da računa na Trenta

FOTO: Printscreen

Nedavno je Geri Nevil izrazio sumnju da će Trent Aleksander-Arnold biti selektorov izbor za nokaut fazu jer je kritičan u velikim utakmicama, na šta je odgovorio trener Liverpula.

Čuo sam da je Geri Nevil pričao nešto o velikim utakmica, u tonu da Trent ne može da igra nokaut utakmice. Ali Trent ima 24 godine i pobede u nekoliko finala, u nekoliko važnih utakmica u kojima morate da se branite. Igrao je finala – prošlogodišnje finale protiv Čelsija je bilo izuzetno intenzivno. Igrao je protiv vrhunskih fudbalera, definitivno boljih od onih sa kojima će se sresti na Svetskom prvenstvu. I uvek je bio tu, igrao dobru odbranu. Ne znam ni zašto uopšte pričamo na ovu temu, ali dobro…

Mnogi su sumnjali da će desni bek Redsa biti pozvan za Svetsko prvenstvo.

Nisam siguran ni da je njegov nastup bio upitan, ali sa svim ovim debatama, bar onim koje sam pratio… Da su svi bili dostupni, verovatno se na spisku ne bi našla četiri desna beka. Teško je kada birate između četvorice ili petorice… Voker nije bio 100 posto fit, a Ris Džejms nedostupan… Mislim da je Geret srećan što je mogao da računa na Trenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet