SerbianEnglish

Rastavac: Izuzetno sam iznenađen i zahvalan količinom podrške koju je ekipa imala u ovoj polusezoni

 Rastavac: Izuzetno sam iznenađen i zahvalan količinom podrške koju je ekipa imala u ovoj polusezoni

FOTO: FK Vojvodina

Bilo je uspona i padova tokom sezone, utisci će da se svode od sutra pošto Vojvodina istu danas završava duelom protiv kragujevačkog Radničkog na svom stadionu.

– Ovo je poslednja utakmica na našem stadionu, a ujedno i poslednja u ovoj poluzoni, tako da bih ja najpre pozvao sve ljubitelje fudbala u Novom Sadu da dođu na stadion, da podrže ekipu i da iskoristimo ovu priliku da popunimo tribine i da prenesemo pozitivnu energiju igračima. Ja sam izuzetno iznenađen i zahvalan količinom podrške koju je ekipa imala u ovoj polusezoni. Mi ćemo se truditi da se odužimo dobrom igrom. U goste nam dolazi ekipa Radničkog 1923, koja se nalazi u dobroj formi, u seriji dobrih rezultata. Nekako nam se namešta da igramo protiv rivala kada su u dobroj formi, što je dodatni motiv za nas. Imamo dobrog suparnika ispred sebe. Oni su u Nišu dali tri gola, nisu lak protivnik i moramo ih nadigrati da bismo ih pobedili. Verujemo da je to ostvarivo tako što ćemo slediti našu ideju da je prva sledeća lopta najbitnija. Verujemo u nas i verujemo da možemo da dođemo do trijumfa i da sa tri boda završimo ovu polusezonu. Što se tiče igračkog kadra, nemamo nekih određenih problema, osim što moramo da vidimo ko se kako oseća i koliko je umoran i da na teren izađu najspremniji igrači.

Navijače je na Karađorđe pozvao i Vladan Novevski.

– I ja želim da iskoristim priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju na zatvaranje polusezone. Nadamo se pozitivnim ishodu. Ekipa Radničkog se nalazi u dobrom momentu, ali to ne sme da predstavlja problem za nas, jer Vojvodina zna svoje ambicije i znamo da pripadamo vrhu, i zato bez kalkulacija idemo na tri boda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet