SerbianEnglish

Janić: Da smo bili kompletni, smatram da bi imali veće šanse

 Janić: Da smo bili kompletni, smatram da bi imali veće šanse

FOTO: OK Partizan

Odbojkaši Partizana završili su učešće u CEV kupu u šesnaestini finala, s dosta kadrovskih problema nisu uspeli da se suprotstave Amrisvilu ni na svom terenu.

Čestitao bih ekipi iz Švajcarske na zasluženom prolasku dalje, mislim da su bolji i iskusniji tim. Pokazali smo određeni nivo na prošloj utakmici, a to sada nije bio slučaj. Pred našom publikom i velikim brojem dece koja su došla da gledaju, očekivao sam jednu euforičnu utakmicu. Kada igraš protiv ovakve ekipe moraš da ideš na energiju. Napravili smo veliki pad, uspeli smo da se izvučemo u trećem setu, čak smo vodili i u četvrtom, ali mislim da nismo imali više snage. Falili su nam Bjelica, Mrdak i Tadić koji su povređeni, igrali smo bez izmena, da smo bili kompletni, smatram da bi imali veće šanse.

Trenerovo mišljenje deli i Aleksa Mandić.

Čestitao bih svom timu i protivničkom na pruženoj sjajnoj partiji. Mislim da je u ovoj utakmici prevagnulo iskustvo i to što mi nismo imali izmene. Težak nam je bio raspored, vrlo težak period je iza nas, a takođe i ispred nas. Svi momci koji su igrali su vrlo mladi i sigurno da je neka trema uticala na sam start utakmice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet