SerbianEnglish

AdmiralBet donosi najbolji paket promocija za SP u Kataru!

 AdmiralBet donosi najbolji paket promocija za SP u Kataru!

Podržite naše Orlove uz neverovatnu AdmiralBet ponudu tokom Mundijala, čeka vas i 2000 dinara bonusa dobrodošlice za slotove i sportsko klađenje

U nedelju počinje najveći sportski događaj godine koji će sigurno biti upamćen po mnogo čemu! Kada to kažemo, ne mislimo „samo“ na arhitektonska čuda 21. veka u vidu sedam specijalno izgrađenih stadiona za Svetsko prvenstvo u Kataru, niti na to što je ovo prvi Mundijal u istoriji koji se održava na samom kraju godine.

Mislimo i na fenomenalni World Cup paket promocija koje je AdmiralBet pripremio za sve postojeće i nove igrače, inspirisan ovogodišnjim Mundijalom.

Pa, odakle da počnemo? Možda od nove AdmiralBet aplikacije i duplo većeg bonusa dobrodošlice za sve nove igrače?

Tokom trajanja SP-a, svi igrači koji se registruju i verifikuju svoj nalog na novoj AdmiralBet aplikaciji , odmah nakon toga dobijaju 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Od danas pa do kraja Mundijala, možete učestvovati i u AdmiralBet promociji „Put do pehara“, koja vam donosi 23 dana izazova i priliku da svaki dan osvojite deo od 1.200.000 dinara freebet-a!

Ako ste pomislili da je to sve, grdno se varate!

Za još mundijalske euforije, na svaki vaš prvi dnevni depozit, na onlajn nalog, AdmiralBet će vas častiti sa 30% freebet-a! A za dodatni ugođaj i podršku našim Orlovima, dobićete čak 50% freebet-a na prvi dnevni depozit, onim danima kada igra reprezentacija Srbije.

Nema sumnje, čekaju vas „pune ruke posla“, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o nekoj od promocija iz World Cup paketa, posetite AdmiralBet sajt ili instalirajte njihovu novu aplikaciju i usput se „zagrejte“ pred prvi spektakl naše reprezentacije sa Brazilom, 24. novembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet