SerbianEnglish

Stojković: Pokazali smo da znamo dobro, baš dobro, da igramo fudbal, prema tome, i protivnicima neće biti lako

 Stojković: Pokazali smo da znamo dobro, baš dobro, da igramo fudbal, prema tome, i protivnicima neće biti lako

FOTO: FSS

Svetsko prvenstvo je na pragu a i prva utakmica naše reprezentacije sve je bliže, samim tim prilika da selektor još jednom prokomentariše očekivanja od srpskih fudbalera.

Treba biti optimista i ne treba se predavati. Fudbal je vrlo prosta igra, s istim brojem igrača i istim uslovima za igru, a na terenu se vidi ko je bolji. Mi verujemo i spremni smo da se suočimo sa najvećim izazovima. Ne treba se bojati i plašiti, treba biti pametan, pokazati karakter i timski duh. Pokazali smo da znamo dobro, baš dobro, da igramo fudbal, prema tome, i protivnicima neće biti lako. Jedna utakmica može svašta da donese, pa bi zato bilo neozbiljno davati prognoze, ali razumem navijače i njihova očekivanja.

Sjajna atmosfera krasila je Orlove u prethodnom periodu, nema razloga da tako ne bude i dalje.

Samo zdrava atmosfera i iskren odnos svih u reprezentaciji može da donese sve ovo što se dešava i ne vidim razlog da treba bilo šta menjati. Idemo u nove pobede, veurjemo u sebe i da Srbiju predstavimo na najbolji način.

Stojković je prokomentarisao i izjavu Novaka Đokovića da Srbija može do finala.

To znači da moramo do finala, da ga ne razočaramo… Ljudi su navijački nastrojeni svako na svoj način, mi moramo da budemo spremni i sigurno je da se nećemo lako predati. Idemo od utakmice do utakmice. Brazil, Kamerun, pa Švajcarska. Imamo tešku grupu, ali moramo verovati da hoćemo i možemo da osvojimo dovoljan broj bodova za prolaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet