SerbianEnglish

Katai: Shvatam da smo navijače navikli na bolje partije, ali opet su rezultati najbitniji

 Katai: Shvatam da smo navijače navikli na bolje partije, ali opet su rezultati najbitniji

FOTO: FK Crvena zvezda

Sjajni ofanzivac u opširnom intervjuu MozzartSportu analizirao je polusezonu iza Crvene zvezde, na domaćem frontu je to bilo uspešno, na evropskom ne onako koliko se očekivalo.

Što se tiče prvenstva kada pogledamo da imamo plus deset siguran sam da niko nije očekivao da će biti tolika razlika. Shvatam da smo navijače navikli na bolje partije, ali opet su rezultati najbitniji. Da smo igrali lepše i da smo jesen završili sa minimalnom prednošću ili da su oni prvi, opet ne bismo bili zadovoljni. Bolje što je ovako. Kada govorimo o Evropi, dobili smo ubedljivo najtežu grupu u Ligi Evrope. Ubedljivo najtežu u mom drugom mandatu. Tu si bili prvaci Mađarske i Turske, Monako se do poslednjeg kola francuskog prvenstva borio za mesto u Ligi šampiona. Realno oni su tim iz tog takmičenja.

Najveći žal ostaje za dvomečom protiv Makabija.

Svima je smetalo što nismo dobili. Ali moraju svi da shvate da je Makabi jako dobra ekipa. Nijanse su odlučivale. Realno, dvomeč je bio super za gledanje, posebno za ljude sa strane, bez emocija. Odličan frudbal, baš odličan. Tamo smo slabije ušli u utakmicu, ali smo došli do povoljnog rezultata. Nismo smeli da dozvolimo da oni okrenu meč u svoju korist. To je fudbal, dešava se, dešavaće se i u budućnosti. Moramo da igramo dalje. Jeste nam bilo teško.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet