SerbianEnglish

Sjajni Milosavljević vodio Megu do stotke u Topolici!

 Sjajni Milosavljević vodio Megu do stotke u Topolici!

FOTO: Mornar/Media Pro

Mornar još jednom nije uspeo da odbrani domaći teren – 85:101 (24:31, 21:19, 18:27, 22:24).

Rasel i Pecarski na jednoj, Milosavljević i Branković na drugoj strani odlično su otvorili utakmicu, brzo je postalo jasno da će ona večeras biti na veliki broj poena i u takvom ritmu su se gosti nešto bolje snašli u završnici prve četvrtine. Uskoković i Grbović su dobro otvorili drugu, ubrzo je Milosavljević vezao pet poena za plus 12. Muči se Mornar da uhvati priključak i to mu polazi za rukom tek kad se poluvreme približilo kraju, odbrana se malo upristojila, Rasel i Mihailović su uspeli da svedu minus na pet poena – 45:50.

Diong je uneo novu energiju u igru Barana, uz pomoć Mihailovića skoro vratio u egal svoju ekipu, sve je to džaba kad odbrana perimetra ne postoji. Napad je Megi držao glavu iznad vode ali je odbrana jednom dobrom sekvencom učinila da se odlepe i steknu ponovo dvocifreni plus. Uskokovićeva ukradena i poeni za plus 18 nakon minut i po igre u poslednjem kvartalu čini se da su i definitivno označili kraj nada Mornara da bi mogao da se vrati. Nije bilo reakcije Barana, nisu mogli čak ni da nešto ozbiljnije upristoje minus, odbrana im je večeras bila ispod svakog nivoa.

Do prvog brejka Megu je vodio sjajni Milosavljević sa učinkom od 20 poena, sedam asistencija, šest skokova i tri ukradene, sledeći na njihovoj listi strelaca je Rori sa 14 poena. Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Mihailović sa 26 i Rasel sa 19 poena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet