SerbianEnglish

Spremite se za SP u Kataru uz AdmiralBet sjajnu ponudu!

 Spremite se za SP u Kataru uz AdmiralBet sjajnu ponudu!

S velikim nestrpljenjem dočekali smo početak SP-a u Kataru, a sa njim je stigao i duplo veći bonus dobrodošlice iz AdmiralBet-a.

Ukoliko ste i vi među onima koji nisu bili u prilici da ove godine otputuju u Katar i uživo isprate utakmice naše reprezentacije, AdmiralBet je smislio sjajan način kako da našim “Orlovima” pružite najbolju podršku, dok pratite utakmice kraj malih ekrana.

Ukoliko se, za vreme SP-a, registrujete i verifikujete vaš nalog na novoj AdmiralBet aplikaciji ovde, odmah nakon toga će vam stići duplo veći bonus dobrodošlice, bez depozita!

Dobijenih 2000 dinara bonusa, svi novi igrači moći će da iskoriste za duplo više zabave na slotovima, virtualima ili za sportsko klađenje.

Pa tako, ukoliko ste već odigrali tiket i želite da prekratite vreme do sledeće utakmice na Mundijalu, bonus sredstva možete da iskoristite i na nekom od onlajn slotova ili virtuala. Pored najšire sportske ponude i najboljih kvota, na novoj AdmiralBet aplikaciji čeka vas i preko 1500 igara vrhunskih slot provajdera, među kojima se od skoro nalaze i Habanero slotovi.

Da podsetimo, Srbija će u Kataru igrati u grupi G, prvi meč naše reprezentacije je zakazan za 24. novembar protiv Brazila. U drugom kolu rival Srbije će biti Kamerun, a meč protiv Švajcarske u trećem kolu zakazan je za 2. decembar.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu AdmiralBet-a, preuzmite novu aplikaciju već danas i uz nju duplo veći bonus dobrodošlice i prepustite se spektaklu Mitrovića, Tadića, Vlahovića i drugih “Orlova”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet