SerbianEnglish

Jasikevičius: Umor nikada ne može da bude izgovor

 Jasikevičius: Umor nikada ne može da bude izgovor

FOTO: Printscreen

Barselona večeras dočekuje Partizan u ne baš najboljem raspoloženju, na poraz od Efesa nadovezao se i poraz od Huventuda u okviru domaćeg prvenstva.

– Mislim da je u ovim utakmicama kao što je derbi najvažnije to da imate instinkt ubice. Ako ne ubijate, protivnik se vrati i načini vam mnogo štete, kao što su oni i uradili. Umor nikada ne može da bude izgovor. Igrali smo u Istanbulu u četvrtak, dobro smo putovali, imali u petak slobodan dan, veoma kratak trening u subotu i utakmicu u nedelju popodne. Imaćemo mnogo gori raspored ovaj sezone nego što je ovaj trenutno.

Za duel protiv crno-belih u sastavu bi trebalo da bude Nikola Mirotić.

– Recimo da su vesti o Mirotiću najbolje ove sedmice. Nije bila dobra nedelja za nas i moramo da se oporavio. Za takmičare kakve mislim da imam u svlačionici, mislim da je najbolji način za to utakmica za 48 sati. Bio sam igrač i kada izgubiš i ne radiš sve kako treba, najbolje je da imaš utakmicu kroz dva dana i pokažeš koliko si dobar. Znamo da smo deo Barselone i da će nam se dešavati te duple nedelje. Imamo dobar i veliki tim i moramo da se suočimo sa svim tim tako što ćemo samo misliti o utakmici u utorak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet