SerbianEnglish

Mesi: Znam da je ovo definitivno moja poslednja šansa da osvojim Mundijal

 Mesi: Znam da je ovo definitivno moja poslednja šansa da osvojim Mundijal

FOTO: Reuters

Mnogi vide Argentinu kao glavnog favorita za osvajanje Mundijala, a jedan od najboljih fudbalera na svetu Lionel Mesi je svestan činjenice da mu je ovo poslednja šansa da osvoji “Zlatnu Boginju” a danas sa početkom u 11 časova Argentince očekuje prva utakmica, rival je Saudijska Arabija.

“Osećam se dobro. Stigao sam ovde u odličnom momentu i mentalnom i fizičkom. Nemam nikakvih problema. Trenirao sam nešto drugačije jer sam dobio udarac, ali nije ništa strašno niti čudno, samo je u pitanju predostrožnost. Znam šta me čeka ovde, spremao sam se, fiziki sam dobro, ali isto tako nisam radio ništa specijalno kako bih se pripremio. Čuvam se i spremam kao što sam svih prethodnih godina tokom karijere. Znam da je ovo definitivno moja poslednja šansa da ostvarim veliki san koji svi mi imamo.”, rekao je Mesi.

Argentina se u gurpi nalazi još i sa Meksikom i Poljskom.

“Cilj nam je da rastemo iz meča u meč, da nastavimo da igramo dobro. Uvek postoji pozitivna nervoza pred prvi meč na Mundijalu. Za mnogo će ovo biti prvi meč na Svetskim prvenstvima u njihovim karijerama, ali mislim da čim prođe nekoliko minuta na terenu, pronaćićemo željenu igru.”

Ima je poruku za svoje igrače.

“Teško im je sada reći, ali treba svi da se zabavljaju na terenu. Nikada se ne zna da li ćemo ponovo svi zajedno igrati na Svetskom prvenstvu. Uvek treba da se maksimalno iskoristi šansa i da svi na terenu uživaju”, zaključio je Mesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet