SerbianEnglish

Milenković: Respektujemo sve, ali nemamo strah ni od koga

 Milenković: Respektujemo sve, ali nemamo strah ni od koga

FOTO: Printscreen

Duel protiv Brazila sve je bliže, u prethodnim danima uglavnom se pisalo o ofanzivnom potencijalu Srbije ali je jasno da će mnogo zavisiti pre svega od defanzivaca.

Kakav kvalitet imamo u napadu, nije čudno što svi pričaju samo o njima. Imamo sjajne igrače, koji jednim potezom mogu svima da naprave problem. Ne osećamo se zbog toga potcenjeno, znamo da mi u odbrani moramo da budemo maksimalno spremni za zadatak protiv Brazila koji ima vanserijske igrače.

Protivniku poštovanje ali se zna s kakvim namerama Orlovi ulaze u taj meč.

Brazil je jedan od facvorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Respektujemo sve, ali nemamo strah ni od koga. Gledamo sebe, da budemo ambiciozni, kakvi smo bili u kvalifikacijama da budemo i sada. Teren će na kraju dati sve odgovore.

Prolazak u osminu finala je ono na šta su svi u reprezentaciji fokusirani.

Mislim da prvi cilj mora da bude prolazak grupe. Ne treba ići mnogo daleko, nego da budemo fokusirani na utakmice koje nam slede. Grupa nam je teška, ali sa verom u sebe, da damo maksimum, da naš narod učinimo ponosnim, srećnim. Siguran sam da će svaki pojedinac dati sve od sebe da prođemo grupu.

Milenkoviću je ovo drugi put da učestvuje na svetskoj smotri.

Ovo mi je drugo Svetsko prvenstvo, napredovao sam u svim aspektima. Tada sam bio veoma mlad, sada sam stariji, zreliji i fudbalski i psihološki. Emocije su prisutne, neverovatno je biti deo svega ovoga. Prva utakmica je sve bliža, vreme leti, sjajno je što slobodno vreme provodimo svi zajedno i ta atmosfera je naš veliki adut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet