SerbianEnglish

“Protiv Srbije da odigramo najbolju moguću utakmicu”

 “Protiv Srbije da odigramo najbolju moguću utakmicu”

FOTO: AP

Bliži se duel između Brazila i Srbije koji je zakazan za četvrtak sa početkom u 20 časova, Brazil važi za favorita, ali pokušaće Dragan Stojković Piksi da napravi veliko iznenađenje na samom startu Svetskog prvenstva, ipak defanzivac Rafinja očekuje od svoje ekipe da pruži maskimum protiv “Orlova”.

“Bez obzira na selekciju sa kojom ćemo se suočiti, mi imamo svoj način igre. Znamo šta može da nam predstavlja problem protiv rivala, selektor nam govori o prednostima i manama protivnika, ali u svakom slučaju mi ne odstupamo od svog stila igre. Kada je u pitanju kreativnost i driblanje, Tite nam pruža podršku, podiže samopouzdanje i dozvoljava da igramo svoj fudbal, ali, naravno, zna se kada možemo da driblamo, a gde je potrebna ozbiljnost i jednostavnost”.

Brazilci su svesni svog potencijala, ali potrebno je ići utakmicu po utkamicu.

“Stekli smo poverenje navijača učinkom u poslednje četiri godine, radom i ostvarenim brojkama. Sve što je urađeno je postignuto uz mnogo truda i napora, i rezultat je nagrada. Svesni smo svog potencijala, ali da bismo došli do finala moramo da igramo utakmicu po utakmicu. Neophodno je da smo glavom sada samo u utakmici sa Srbijom, da protiv njih odigramo najbolju moguću utakmicu i da steknemo samopouzdanje kojim ćemo stići do kraja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet