SerbianEnglish

Lazović: Ne treba se opterećivati, davati obećanja, nego da nastavimo putem kojim smo krenuli

 Lazović: Ne treba se opterećivati, davati obećanja, nego da nastavimo putem kojim smo krenuli

FOTO: FSS

Nikad veća očekivanja od reprezentacije ali ovog puta s razlogom, svojim nastupima srpski fudbaleri su naciji dali argumente da sanja velike snove.

– Meni te priče o polufinalu, finalu imponuju! Posle dužeg vremena vratila se vera u reprezentaciju, dosta se od nas očekuje i nadam se da ćemo uspeti da obradujemo naciju. Fudbaleri generalno nisu pravili u prošlosti neke velike rezultate, pa se nadam da možemo da doguramo daleko, ali bez opterećivanja.

Za vezistu Verone ovo je prvo veliko takmičenje u reprezentativnoj karijeri.

Čast mi je što sam u ovim godinama prvi put došao na Svetsko prvenstvo. To je san svakog dečaka kada počinje da igra fudbal. Ako bih zaigrao, svejedno mi je da li levo ili desno, selektor je taj koji odlučuje ko će da igra i na kojoj poziciji. Mi smo tu da prihvatimo njegove zahteve. Dosta dobre rezultate smo napravili do sada otkako je Mister tu, igrali smo protiv ozbiljnih reprezentacija, ali je Svetsko prvenstvo drugačije takmičenje. Mi da gledamo nas, verujemo u sebe, ko god da je protivnik da igramo našu igru. Ne treba se opterećivati, davati obećanja, nego da nastavimo putem kojim smo krenuli u kvalifikacijama. Prvi i osnovni cilj je da prođemo grupu.

Ponavlja i Lazović da je timski duh najveća snaga Orlova.

– U kolektivu! To smo pokazivali od početka kvalifikacija. I to što igramo ofanzivni fudbal. Tako ćemo nastaviti i nadam se da će to doneti rezultat. To će i Mister tražiti od nas. Na nama je da se borimo jedan za drugog i da tako prođemo grupu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet