SerbianEnglish

Manćini: Argentina najveći favorit u Kataru!

 Manćini: Argentina najveći favorit u Kataru!

FOTO: Printscreen

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini ponovio je da je Italija morala da izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, prenose italijanski mediji.

Italija je prošle godine osvojila titulu na Evropskom prvenstvu, ali je u polufinalu baraža za plasman na Mundijal poražena od Severne Makedonije 1:0.

“Nismo na Mundijalu i to moramo da prihvatimo. Baš žestoko boli. Mislim da ko god da osvoji Evropsko prvenstvo mora automatski da učestvuje na SP. Ne samo šampioni Evrope, već i prvaci svih kontinenata. Ovo govorim u interesu fudbala i samog Mundijala”, rekao je Manćini.

Italija nije učestvovala ni na SP u Rusiji 2018. godine. Selektor Italije je istakao da je Argentina favorit za osvajanje Mundijala. Argentina je na Mundijalu u Kataru startovala porazom od Saudijske Arabije 2:1.

“Argentina je favorit, ne samo zato što ima Lionela Mesija. Francuska je, čak i bez Karima Benzeme jaka, kao i Nemačka i Belgija, a pre ili kasnije i Engleska će nešto da osvojio”, zaključio je Manćini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet