SerbianEnglish

Mirotić uputio izvinjenje navijačima Partizana

 Mirotić uputio izvinjenje navijačima Partizana

FOTO: Euroleague

Košarkaš Barselone, Nikola Mirotić uputio je izvinjenje navijačima Partizana kojima nije dozvoljen ulaz na sinoćnu utakmicu devetog kola Evrolige.

Košarkaški klub Barselona je otkazala uredno kupljene karte navijačima Partizana zbog bezbednosnih razloga.

“Ovom prilikom želim da se izvinim navijačima Partizana zbog incidenta koji je nastao oko kupljenih karata. Žao mi je što većina vas, iako ste kupili karte, organizovali put, niste bili u mogućnosti da prisustvujete utakmici zbog koje ste došli. Nadam se da će se ovakve i slične situacije u budućnosti izbeći i regulisati jasnim pravilima”, napisao je Mirotić na svom Instagramu.

Ovim povodom govorio je i trener Partizana Željko Obradović.

“Zaista neprijatna vest – čuo sam u toku dana da ljudi koji su dolazili iz cele Evrope, pa čak i van Evrope, kupili su karte pre par meseci i nisu mogli ni da uđu u halu. Čuo sam i podatak da su neke koji su ušli unutra u toku utakmice izbacivali. Ne znam da li je to tačno, ali mislim da je to nešto sa čim bi Evroliga morala da se ozbiljno pozabavi. U hotelu mi je prišao gospodin koji je došao iz Kopenhagena i rekao da ne može da uđe. Bili su momci koji su došli sa Malte, iz Nemačke kažu da su kupili karte pre par meseci, ali da im se ne dozvoljava ulazak. Ne znam razlog, ali mislim da Evroliga treba da reaguje. Hvala im, žao mi je svih koji nisu ušli, pozivam ih da dođu u Beograd da budu naši gosti, a onima koji su bili unutra hvala što nas podržavaju i što su cele godine uz nas i nadam se da će nastaviti i dalje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet