SerbianEnglish

Stojković: Sve sam smislio, upakovao, osećam se srećno i ponosno

 Stojković: Sve sam smislio, upakovao, osećam se srećno i ponosno

FOTO: FSS

Pred duel sa Brazilom srpski selektor zrači samopouzdanjem i mirnoćom, protivnika ceni ali nema potrebe ni za zapaljivim govorima niti za precenjivanje.

Fudbal je jedino o čemu ne razmišljam ovih dana! Tako se opuštam i koncentrišem na stvari koje dolaze. Sve sam smislio, upakovao, osećam se srećno i ponosno što sam moju malu Srbiju doveo u Katar. To me čini srećnim čovekom, nisam pod stresom.

Kao i uvek do sada od svoje selekcije očekuje da bude hrabra i da poštuje svoje kvalitete.

Očekujem dobru, hrabru Srbiju, koja će dati sve od sebe da ostvari povoljan rezultat. Ne samo hrabru, nije sve u tome, nego treba znati i loptu gurati. Ova generacija nema čega da se plaši, ovo je igra deset na deset. Niko nema krila da leti. Jedna lopta, jedan teren. Sa takvim mentalitetom možete mnogo. Inteligencija je to što pravi razliku, sa svim ostalim stvarima.

Novinari iz Brazila konstatovali su da naša selekcija 88 godina čeka na pobedu protiv njihove.

Toliko, kažete? Nisam to znao. Kako da ih pobediš kada su mnogo jaki. Istorija se često menja, svaki novi pokušaj je šansa da je promenite. A, opet, to nije prva stvar o kojoj razmišljamo, da pobedimo Brazil zato što nismo toliko dugo. Važno je da skupimo što više bodova, da bismo prošli u sledeću rundu. A i da se to ne desi, neće biti smak sveta. Imaćemo pošten odnos prema igri, učinićemo Srbiju ponosnom. Pa ako neko bude bolji od nas, čestitaćemo. Očekujem lepu utakmicu sutra, svi znamo kakav je tim Brazil, kakve igrače ima, ali nećemo se predati tako lako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet