SerbianEnglish

,,Trenira još jače nego kada mu je bilo 22 godine, zato je i dalje tako dobar i zato će biti još bolji”

 ,,Trenira još jače nego kada mu je bilo 22 godine, zato je i dalje tako dobar i zato će biti još bolji”

FOTO: Printscreen

Srpski teniser tešku godinu završio je osvajanjem Završnog mastersa, posle trijumfalnog nastupa u Torinu euforičan je bio i Goran Ivanišević.

– Poseban trofej, vrlo teška godina. Neko odozgo je gledao sve što se dešavalo ove godine i rekao: ’U redu, osvojićeš ove godine’. Zaslužio je. Niko ne zna kako je bilo u njegovoj koži, kako je bilo biti deo njegovog tima. Moram sve da spomene – Marko, Uli, Elena, Edo i ja. Nije nam bilo lako, a njemu je bilo još gore. Zaslužio je, bio je impresivan, pogotovo u Torinu.

Uverava Đokovićev trener da će njegov učenik naredne sezone biti još bolji.

– Trenira još jače nego kada mu je bilo 22 godine, zato je i dalje tako dobar i zato će biti još bolji. Volja za treningom, volja da se napreduje i da brine o telu – to je neverovatno. U moje vreme smo se povlačili sa 30, 31 godinom, tada smo važili za stare, a vidite Rodžera, Rafu i Novaka. Pričaju da mladi dolaze i neki jesu uradili neverovatne stvari poput Alkaraza, i to je odlično za tenis, ali Novak je i dalje gladan, i dalje osvaja, i dalje igra neverovatno. Već razmišlja o pripremama za sledeću sezonu. Dokle god je takav, on će u svom umu biti konurentan i favorit da osvaja najveće turnire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet