SerbianEnglish

Jovanović: Vodiću računa da igrač kojeg bismo eventualno doveli ne pokvari ono što imamo

 Jovanović: Vodiću računa da igrač kojeg bismo eventualno doveli ne pokvari ono što imamo

FOTO: Budućnost VOLI/Filip Roganović

Nikako da Budućnost uhvati kontinuitet dobrih izdanja, ni na makro ni na mikro planu, to ih je sinoć koštalo novog poraza u Evrokupu, od Pariza u Morači.

– Ovo je bila jako važna i veoma teška utakmica. Pokušali smo da igramo bolje u odbrani nego na prethodnim utakmica, to smo i radili u većem delu, posebno u trećoj četvrtini i početkom poslednje, kada nismo dozvolili otvorene šuteve i kontrolisali smo skok u napadu. Ali, dogodili su nam se ‘prazni’ minuti u napadu u završnici, a dozvolili smo u krucijalnim momentima da imaju više napada nakon ofanzivnih skokova i to nas je puno koštalo.

Ne traži Jovanović alibi ali insistira da se u obzir uzmu kadrovski problemi.

– Počeli smo sezonu sa 13 igrača, retko koji tim ovog nivoa ima manje. Saglasan sam da imamo problem sa visinom na bekovskim pozicijama, ali taj manjak moramo da nadoknadimo drugim stvarima. Pariz je jako potentna ekipa, neki igrači se prate i završiće na najvećem nivou – u NBA, ali smo u velikom delu meča uspeli da im pariramo.

Potvrdio je šef struke da su Plavi na tržištu i tragaju za potencijalnim pojačanjem.

– Ne samo mi, svi timovi su na tržištu. Imam grupu momaka koji se jako dobro ponašaju i vodiću računa da igrač kojeg bismo eventualno doveli ne pokvari ono što imamo. Sigurno ćemo porasti kao tim, jer se momci odlično ponašaju, ali smo kasno počeli pripreme i imali opet pauzu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet