SerbianEnglish

Stojković: Imamo vremena da donesemo neke odluke koje su dobre za tim

 Stojković: Imamo vremena da donesemo neke odluke koje su dobre za tim

FOTO: FSS

Srbija je izgubila od Brazila u prvoj utakmici Svetskog prvenstva, ovaj rival se pokazao prejakim, ipak, selektor je video i pozitivne i negativne elemente u igri.

Mi smo bili negde u egal poziciji u prvih 45 minuta, nisam video da je Brazil bio dominantan. Ali, ono što je bilo za nas porazno je da smo fizički totalno pali u drugom poluvremenu, na fizičkom planu nismo bili tim, a Brazil to zna da iskoristi. Ima odlične igrače i kazniće vas zbog takvih stvari.

Veruje Stojković da bi sve bilo drugačije da su svi igrači bili potpuno na raspolaganju.

Brazil je svetski krem fudbala, tu nema priče, ali pokazali smo u prvom poluvremenu da možemo da igramo s njima. Žao mi je samo što nismo imali zdrave Kostića, Vlahovića i Mitrovića, verujte mi da bi bila večeras druga pesma.

Isto pitanje lebdi i pred naredne dve utakmice.

Moraćemo bolje da izvagamo. Moraće zdravi da igraju. Dobio sam uverenje prethodnih dana da je sve ok što se povreda tiče, ali očigledno da nije bilo. Moraćemo da tražimo druga rešenja ako se situacija ne poboljša, ali imamo vremena da donesemo neke odluke koje su dobre za tim. Nemamo magične doktore koji će rešiti problem u dva dana. Period koji je ispred nas moramo da iskoristimo da se odmorimo što je više moguće, neće sigurno biti previše nekog fizičkog rada. Videli ste da su igrači delovali umorno u drugom poluvremenu, što je iznenađenje za mene, ali mi naš cilj znamo i nećemo se predati. Izgubiti od Brazila nije sramota. Analiziraćemo igre Kameruna i Švajcarske, da se što bolje pripremimo za ono što predstoji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet