SerbianEnglish

Nadal: Kraj karijere nije blizu

 Nadal: Kraj karijere nije blizu

FOTO: Printscreen

Svako malo potegne se pitanje kada će španski teniser završiti karijeru, ponovio je da je spreman za taj trenutak kada on bude došao ali to još uvek nije slučaj.

– Poprilično sam realna osoba, doći će i taj trenutak kad ću da završim karijeru. Spreman sam za život posle tenisa, mislim da mi neće biti problem, osim prilagođavanje na sve promene… Imam mnogo važnih stvari u životu koje me čine srećnim osim tenisa. Ovaj sport volim najviše na svetu i predstavlja važan deo mog života, ali postoje i druge koje su podjednako bitne, ili važnije. Mogu samo da kažem da kraj karijere nije blizu.

Jedna velika promena je već tu.

– Moram da priznam da sam umorniji, manje spavam, jer imam novu i najvažniju obavezu. Sve je drugačije od kad je sin došao. Nisam ni manje ni više od bilo kog drugog oca. To je nešto što svako doživi sa najvećom emocijom, srećom i entuzijazmom. Uživam u vremenu koje provodim s njim. Ranije sam pričao o tome, posle samo par nedelja otišao sam u Pariz i već mi je nedostajao.

Prokomentarisao je Nadal i mlađu gardu tenisera koja nadolazi.

– Nove generacije moraju da grade jedinstven put iz dana u dan. Novo vreme donosi nove velike zvezde u našem sportu. Mi već imamo odlične igrače koji su osvojili gren slem titule ili igrali finale. Među njima je i Kasper, koji godinama radi vredno. Imao je sjajnu sezonu, dva puta je igrao za titulu, na Rolan Garosu i US openu. Pred njim je velika budućnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet