SerbianEnglish

Tite: Srbija je bila vrlo dobra i brza u prvom poluvremenu

 Tite: Srbija je bila vrlo dobra i brza u prvom poluvremenu

FOTO: Printscreen

Brazil je savladao reprezentaciju Srbije u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru, a selektor Tite prokomentarisao je čitav meč, na kraju je i pohvalio izabranike Dragana Stojkovića Piksija.

“Želim da dam tehničko-taktičko zapažanje oko Nejmara. Ostao je u igri i pored povred, dao doprinos kod dva gola koja smo dali. Opipao je skočni zglob, jer je bio potreban ekipi. Imao je sposobnost da savlada bol. U drugom poluvremenu smo promenili formaciju, igrači su počeli da igraju prirodnije. Imali smo nekoliko prilika pre gola. Možemo da igramo i sa Pedrom, a i imamo dobre igrače koji nisu ušli na spisak, kao što su Firmino i Gabrijel Barbosa.”

Brazil je napadao tokom cele utakmice, “Orlovi” su se dobro branili u prvom poluvremenu, dok su u drugom ostali bez snage što Brazilci koriste.

“Srbija je bila vrlo dobra i brza u prvom poluvremenu, ali ovde morate da zadržite taj ritam tokom cele utakmice. Uspeli smo da ih zaustavimo, igrali su prilično agresivno u prvom poluvremenu. Pobedili su Portugal, oni su sjajan tim. Stavili smo ih pod veliki pritisak u drugom poluvremenu i nije im bilo lako da se izbore sa tim.”

Sa velikom radošću Brazilci su proslavili gol, gde su se svi zajedno zagrljeni pevali.

“Osećaj, ponekad, ne objašnjavamo, nego osećamo. Ovo je timski rad. Vi koji pratite reprezentaciju, znate koliko posla stoji iza svega: od ekonoma, masera, do doktora, da sportista bude u najboljoj kondiciji. Danas je sport dostigao visok nivo potražnje. Podelili smo radost sa svim osobljem koje nam pruža svu podršku.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet