Fudbaleri Partizana pripreme za drugo deo sezone odradiće u turskom Beleku.

Poznato je da sa crno-belima trenira Miloš Jojić koji je trenutno bez kluba, a uprava kluba i trener Gordan Petrić su 30-godišnjem fudbaleru dozvolili da otputuje sa ekipom u Tursku i tako nastavi da se priprema za inostrani transfer. Međutim, ne isključuje se opcija da popularni “Zeka” obuče i po treći put dres Partizana, ali za sada nema nikakvog dogovora.

Jojić je bez kluba od leta prošle godine, kada je ekipa iz Humske 1 odlučila da ne produži ugovor sa njim. Dete crno-belih je debitovao za prvi tim 2012. godine i klubu je bio do 2014. godine, potom sledi transfer u Borusiju Dortmund, nakon toga je nastupao još i za Keln, Bašakšehir, Volsberger, da bi se u Beograd vratio 2020. godine. Sa Partizanom je osvojio šampionsku titulu 2013. godine, a ukupno je upisao 133 nastupa, postigao 22 gola i zabeležio 33 asistencije.

Spisak igrača na pripremama:

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač i Matija Gočmanac.
Odbrana: Marko Živković, Aleksandar Filipović, Svetozar Marković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Luka Subotić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović.
Vezni red: Patrik Andrade, Hamidu Traore, Kristijan Belić, Ljubomir Fejsa, Danilo Pantić, Nemanja Jović, Bibars Natho, Miloš Jojić, Fuseni Dijabate, Aleksandar Lutovac, Mateja Stjepanović, Mihajlo Petković, Janko Jevremović, Đorđe Petrović.
Napad: Rikardo Gomeš, Kvinsi Menih, Andrija Pavlović, Samed Baždar i Vanja Vlahović.

Shares: