Generalni direktor Partizana razgovarao je sa predstavnicima medija o mnogim temama, jedna od njih, pred prelazni rok i nastavak sezone je status mladih igrača.

– Baždar je već pokazao ozbiljan kvalitet, Jović sjajno trenira, na žalost – dva pripremna perioda završio je povredama, nadam se da će sad da bude zdrav i da će da pokaže ono u šta svi verujemo. Ilić je, takođe, u prvom timu… Belić nije dete Partizana, ali je isto bonus – sjajno se pokazao, na žalost – svi su u njega sumnjali. On je jedan od igrača za kojeg neko non-stop zove i pita, došao je pre pet meseci i pokazao ozbiljan kvalitet. Stručni štab je izabrao igrače koji će da krenu i na pripreme, neki će da ostanu u prvom timu.

Klub će nastaviti da funkcioniše kao i do sada, prodaja mladih igrača moraće i na dalje da puni klupsku kasu.

– Nastavićemo da prodajemo igrače i nadam se da će to da bude dobro. U junu, prodali smo Milovanovića za ozbiljan novac, u svakom prelaznom roku to činimo. Dobro je za srpski fudbal i Partizan da naša deca igraju po velikim evropskim klubovima. Što se tiče dovođenja… ulažemo, letos – osam igrača, naš je budžet toliki, ne možemo da dovedemo klub u poziciju da to ne može da izdrži.

Shares: