Nismo se ovome nadali.

Izuzetno je cenjen Ivan Ilić širom Evrope. Napravio je pravi potez dolaskom u Veronu, njegove partije privukle su mnogo pažnje, pratili su ga mnogi klubovi, pogotovo iz Italije i Francuske. Nekako se na početku ovog prelaznog roka nagoveštavalo da će mladi vezista sigurno napustiti aktuelni klub, pitanje je samo bilo nove destinacije i termina odlaska, januar ili leto.

Delovalo je da će u jednom trenutku Ilić biti novi član srpske kolonije na severozapadu Italije, međutim, umešao se Olimpik iz Marseja i činilo se završio posao. Danima su stizala uveravanja da je dogovor između sve tri strane postignut i da je sve samo pitanje ozvaničenja i papirologije, po tom planu i dogovoru Ilić bi ostao do kraja ove sezone u Veroni pa bi se preselio na jug Francuske tokom leta.

Najnovije informacije kažu da priča ipak nije gotova. Torino nije odustao i sada u Marseju vlada panika, postoje ozbiljne šanse da im uzmu igrača ispred nosa. Fabricio Romano je nagovestio, Đanluka Di Marcio tvrdi da je Ilić odlučio u poslednji čas da izabere ponudu Bikova pre one sa Velodroma, te da bi se preselio u redove ovog kluba već u ovom prelaznom roku.

Sada ostaje da vidimo da li će saga konačno biti gotova i da li ona ima veze sa eventualnom prodajom Saše Lukića o čemu smo danas izveštavali, očekivala se druga ponuda Fulama. Naredni sati ili dani daće nam odgovor da li će srpska kolonija u Torinu biti jača za jednog člana više ili ćemo svedočiti rotaciji u veznom redu ovog kluba u režiji srpskih reprezentativaca.

Shares: