Đerona: Fokusirani smo na prvu utakmicu

 Đerona: Fokusirani smo na prvu utakmicu

FOTO: RSS

Srbija sutra od 18 časova dočekuje Norvešku u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, selektor je u najavi podsetio na prethodni meč sa ovim protivnikom.

Očekivanja i želje o kojima smo razgovarali sa igračima u toku jučerašnjeg dana jesu da završimo ovu nedelju na prvoj poziciji u grupi. Pred nama je utakmica sa jednom od najboljih ekipa na svetu što su pokazali na prethodnom Svetskom prvenstvu. Tada smo izgubili sa tri gola razlike, ali smo vodili gotovo 45 minuta i tih poslednjih 15 minuta su velika lekcija za nas na osnovu koje ćemo nadam se ispraviti greške. Fokusirani smo na prvu utakmicu jer je igramo pred našim navijačima i želimo da iskoristimo taj nalet i podršku koju pruža domaći teren.

Na našu žalost i ovoga puta Đerona i stručni štab suočavaju se sa kadrovskim problemima koji diktiraju sastav reprezentacije.

Kada god izostane neki igrač zbog povrede, to je veliki problem. Vladimir Cupara i Petar Đorđić će nam nedostajati, ali moramo da pokažemo i dokažemo da bez obzira na takve izazove možemo da se suprotstavimo svima i da pružimo svoj maksimum.

Ovoj fazi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Lazar Kukić pristupa sa maksimalnim samopouzdanjem.

Imamo veliku želju da pobedimo ova dva meča i da imamo mogućnost da posle EHF nedelje budemo prvi u grupi. Daćemo sve od sebe i sigurni smo da ćemo imati veliku podršku u Novom Sadu. Tako je bilo kada smo igrali prošli put, ali i podsetio bih pre nekoliko godina protiv Švajcarske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane objave

Admiral Bet